Dansklasser i Näsåker

Varje onsdag under juni

18.00-20.45

Kom och ta del av ren dansglädje!
Under fyra onsdagar i juni dansar vi tillsammans.

För vuxna och ungdomar från 15 år.

Tider

18.00 – 19.15: Dansmix
19.30 – 20.45: Pardans

Dansmix

Vi använder oss av musik och danssteg från olika dansstilar som hiphop, house, funk och afro, och dansar till blandad musik. Fokus är på att utveckla vår kroppsmedvetenhet, rytm och rörelse, samtidigt som vi har roligt!

Pardans

Här får ni testa på grundstegen i olika pardansstilar som salsa, bachata och kizomba. Vi tränar individuellt på fotarbete och kroppsrörelser, och dansar därefter tillsammans i par.

Ni behöver inte anmäla er i par, utan vi byter partner under klassens gång.

Nivå

Öppen för alla! Båda klasserna anpassas efter gruppens nivå och önskemål.

PRISER

Drop – in

150 kr per klass eller
250 kr för båda klasserna per tillfälle

450 kr för fyra klasser

DATUM

Onsdag 05 juni
Onsdag 12 juni
Onsdag 19 juni
Onsdag 26 juni

Länk till evenemanget på Facebook

Om Mig

Jag heter Gizem och är en dansare, danslärare och holistisk rörelsecoach med över 19 års erfarenhet av att använda kroppen och rörelse som verktyg för ett friare liv.

Jag har älskat att dansa så länge jag kan minnas, och sedan år 2005 har jag fördjupat mig i olika dansstilar som hiphop, house och pardanser som salsa, bachata och kizomba. För mig är dans mer än bara rörelser; det är ett kraftfullt verktyg för att komma i djupare kontakt med sig själv och sin kropp, samtidigt som vi bygger gemenskap och relaterar till andra på ett meningsfullt och roligt sätt.

Min passion för dans har tagit mig världen över, där jag har haft förmånen att både dansa och undervisa på internationella festivaler, vilket har berikat mitt perspektiv och erfarenheter.

Genom mina klasser strävar jag efter att skapa en inkluderande och stödjande miljö där alla kan känna sig välkomna att uttrycka sig och växa. Jag ser fram emot att dela min kärlek till dansen med dig och hjälpa dig att hitta glädjen i rörelse.

Har du några frågor eller vill veta mer om mina klasser, är du välkommen att kontakta mig: