Må bättre i din kropp. Boka en rörelseanalys.

Må Bättre i Din Kropp

Öka din kroppskännedom med rörelsecoaching. Börja använda din kropp på ett skonsammare sätt. För bättre hållning – mindre värk och smärta.

HUR OFTA TÄNKER DU PÅ HUR DU GÅR?

Hur du går och står varje dag påverkar din kropp! De flesta av oss har plockat upp ovanor genom livet och belastar kroppen mer än nödvändigt. Genom större medvetenhet och små justeringar kan du enkelt skona kroppen från onödig belastning som annars kan leda till värk och smärta.

Som holistisk rörelsecoach hjälper jag dig att komma igång med enkel rörelseträning för att du ska uppleva mer rörelsefrihet och må bättre i din kropp.

ÄR RÖRELSETRÄNING FÖR MIG?

Rörelseträning är en lågintensiv träningsform som passa alla, oavsett ålder eller fysisk kapacitet. Oavsett om du är ungdom, pensionär eller elitidrottare kan du dra stor fördel av rörelseträning för att få ut mer av din fulla potential.

En viktig utgångspunkt i rörelseträningen är att med så enkla medel som möjligt uppnå djupgående resultat.

vad innebär det att arbeta holistiskt?

Mitt holistiska förhållningssätt innebär att jag tar hänsyn till hela dig som person. Jag tar utgångspunkt i din kropp och ditt unika rörelsemönster, men guidar dig även till en större medvetenhet kring dina tanke- och känslomässiga mönster för att kunna skapa en kraftfull och bestående förändring i ditt liv.

“om du lyssnar när kroppen viskar behöver du inte höra den skrika.”

Boka en kostnadsfri Rörelseanalys

Under rörelseanalysen blir du mer medveten om hur du brukar använda din kropp i vardagen, och vi ser tillsammans vilka små justeringar som kan gynna dig.

Gizem skapar ett så öppet space. Jag kände mig avslappnad och coachningen anpassades till just mig, det kändes personligt. Jag blev inspirerad till att med enkla medel förändra hur jag tar min plats, genom hur jag väljer att stå, gå och ta hand om min kropp.
Jag tycker det är så häftigt med den holistiska synen och hur allt hänger ihop! Vi hade väldigt fina samtal varvat med det praktiska. Jag tror att Gizem kommer kunna hjälpa många människor på detta sätt.
Julia Almqvist

Om Mig

Jag heter Gizem och är en holistisk rörelsecoach, dansare och danslärare med över 15 års erfarenhet av att använda kroppen och rörelse som verktyg för ett rikare och friare liv. Jag brinner för att hjälpa människor att komma i djupare kontakt med sin egen kropp och återupptäcka dess visdom, kraft och potential.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig:

Rörelseanalys med Gizem